Ενημέρωση Μελών

Ενημέρωση Μελών

3

Κατά το κλείσιμο κάθε οικονομικής χρήσης, όπως προβλέπεται στο άρθρο 7 του καταστατικού, το Ταμείο θα ενημερώνει τα μέλη, αναρτώντας ηλεκτρονικά στην περιοχή μελών στην ιστοσελίδα του Ταμείου:

α. Ειδικό ενημερωτικό δελτίο σχετικά με την χρηματοοικονομική κατάσταση του Ε.Τ.Α.Ο. και την αναλυτική κίνηση της ατομικής μερίδας.
β. Βεβαίωση για τις ετήσιες εισφορές του μέλους, για φορολογική χρήση.

Επίσης, τον τελευταίο μήνα κάθε τριμήνου, παράγεται για κάθε ενεργό μέλος ειδοποίηση πληρωμής με ανάλυση των οφειλόμενων εισφορών του. Η ειδοποίηση αναρτάται και αυτή στην περιοχή μελών.

Σε περίπτωση χορήγησης εφάπαξ παροχής κλάδου εφάπαξ ή αλληλοβοήθειας από το Ταμείο αποστέλλεται ταχυδρομικά αποδεικτικό καταβολής τους στο μέλος.

Τέλος τα μέλη μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του Ταμείου σε πραγματικό χρόνο για το ύψος του ατομικού τους λογαριασμού, αποτιμημένο με την τιμή μεριδίων της προηγούμενης εργάσιμης, καθώς και ανάλυση των ασφαλιστικών εισφορών που έχουν απαιτηθεί ή και εισπραχθεί.

Περιοχή μελών

meli

Αίτηση εγγραφής

aitisi

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14, 105 63 Αθήνα

Γραμματεία :
210 52 31 014
213 21 41 831
213 21 41 834

FAX :
213 21 41 822

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις του ταμείου.
Εγγραφή