Εγγραφή μέλους

Γίνε και εσύ μέλος του Ταμείου

Διαδικασία εγγραφής μέλους

α. Ο ενδιαφερόμενος, συμπληρώνει και υποβάλλει στο Ε.Τ.Α.Ο. την "ΑΙΤΗΣΗ - ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" (κατεβάστε την αίτηση πατώντας εδώ) η οποία διατίθεται και στα γραφεία του Ταμείου, στην οποία περιέχεται και δήλωση για την ανεπιφύλακτη αποδοχή του καταστατικού του. Η αίτηση, ελέγχεται για την πληρότητά της και εγκρίνεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Τ.Α.Ο. Εναλλακτικά, ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει μέσω της ιστοσελίδας την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής μέλους, η οποία θα περάσει την ίδια ως άνω διαδικασία ελέγχου.

β. Η έναρξη ασφάλισης του μέλους γίνεται την πρώτη ημέρα έκαστου ημερολογιακού τριμήνου, εφ' όσον η αίτηση εγγραφής του έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια του αμέσως προηγούμενου ημερολογιακού τριμήνου.

γ. Η πληρωμή της πρώτης εισφοράς του μέλους γίνεται την τελευταία ημέρα του ημερολογιακού τριμήνου, κατά το οποίο άρχισε η ασφάλισή του. Το Ε.Τ.Α.Ο. θα του αποστείλει, για το σκοπό αυτό, τη σχετική ειδοποίηση "ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ".

Περιοχή μελών

meli

Αίτηση εγγραφής

aitisi

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14, 105 63 Αθήνα

Γραμματεία :
210 52 31 014
213 21 41 831
213 21 41 834

FAX :
213 21 41 822

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις του ταμείου.
Εγγραφή