Εγγραφή μέλους

Γίνε και εσύ μέλος του Ταμείου

Δικαίωμα εγγραφής στο Ε.Τ.Α.Ο.

1

α. Στο Ε.Τ.Α.Ο. μπορούν να εγγραφούν τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου και τα πρόσωπα που ασκούν, κατόπιν αδείας από το Οικονομικό Επιμελητήριο, το επάγγελμα του λογιστή-φοροτεχνικού, είτε στο δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα, είτε είναι υπάλληλοι, είτε είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Επίσης, δικαίωμα εγγραφής στο Ταμείο έχουν και οι μόνιμοι υπάλληλοι καθώς και οι υπάλληλοι με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του ΕΤΑΟ. Η εγγραφή του μέλους στο Ταμείο είναι προαιρετική και δεν εξαρτάται, ούτε συνδέεται με τη συμμετοχή του σε συνδικαλιστική ή επαγγελματική οργάνωση εργαζομένων.

β. Η ασφάλιση στο Ταμείο είναι προαιρετική, όμως για τον ασφαλιζόμενο είναι υποχρεωτική και για τους δύο κλάδους. Εξαίρεση μπορεί να γίνει για τον Κλάδο Αλληλοβοήθειας, μόνο στην περίπτωση που το υποψήφιο μέλος είναι ήδη συνταξιούχος από φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης ή ανάπηρος σε ποσοστό 67% και άνω.

Περιοχή μελών

meli

Αίτηση εγγραφής

aitisi

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14, 105 63 Αθήνα

Γραμματεία :
210 52 31 014
213 21 41 831
213 21 41 834

FAX :
213 21 41 822

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις του ταμείου.
Εγγραφή